"Get the Flash Player" "to see this gallery."
Porodice sa malom decom mogu svojim mališanima da priušte igru sa domaćim životinjama, jahanje, kupanje u reci, pecanje, a zimi sankanje i skijanje. Postoji i mogućnost iznajmljivanja otvorenih četvorotočkaša za zabavnu brdsku vožnju.
    Planinarima, biciklistima, paraglajderima i skijašima i ostalim sportistima Stara planina nudi nebrojene mogućnosti, a Vila ’’Babin zub’’ garantuje miran odmor i relaksaciju, kao i zdravu ishranu.
    Šetnje mnogobrojnim pešačkim stazama, branje pečuraka i lekovitog bilja, učestvovanje u seoskim poslovima kao što su vrcanje meda, kosidba, sakupljanje sena na tradicionalan način, još jedan su deo naše ponude.

    Zainteresovanim gostima nudimo organizaciju izleta. Postoji mnoštvo turističkih atrakcija u blizini vile ’’Babin zub’’, kao što su mnogobrojne pećine, vodopadi Bigar i Crni Vrh, stenoviti planinski vrhovi Babin zub i Orlov kamen. Tu su i mnogi kulturno-istorijski spomenici poput crkve brvnare sa očuvanim drevnim kamenim žrtvenikom u zaseoku Kalavat u selu Vrtovac, srednjovekovne crkve iz 14. veka u selu Donja Kamenica, kao i manastir Sv. Trojice. Tu je i etno-muzej u selu Ćuštica.

Vila Babin zub

{UpDownScroller} 1. Smeštaj na Staroj planini 2. Vila Babin zub, kuća seoskog turizma - 064/124 - 99 - 09 3. Budite gosti porodice Ćirić 4. Tradicionalna kuhinja 5. Foto-video produkcija --- 1. Smeštaj na Staroj planini 2. Vila Babin zub, kuća seoskog turizma - 064/124 - 99 - 09 3. Budite gosti porodice Ćirić 4. Tradicionalna kuhinja 5. Foto-video produkcija {/UpDownScroller}

Pretraga

Baner

Kursna lista

Istraživanje

Gde najčešće odsedate tokom zimovanja